Kontakt
15460
page-template-default,page,page-id-15460,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26361

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om det är någonting som du undrar över. Jag svarar oftast på mejlen inom några timmar. Om ni önskar en offert, beskriv gärna projektet så detaljerat som möjligt.

Obs! Jag är inte intresserad utav förfrågningar från företag som vill skriva texter till min hemsida. Om ditt företag vill skicka mig produkter får ni gärna göra det, bara att ni är medvetna om att det är upptill mig om jag gör något inlägg eller vad jag i sådana fall skulle skriva. Om ditt företag vill ha ett sponsrat inlägg i mina medier är det viktigt att det är förenligt med mitt varumärke och att jag kan stå för allt jag säger – min åsikt kan aldrig köpas. Kontakta mig gärna för offert och förslag på upplägg. 

Adress: Jills mat & design AB, Malungsvägen 60, 19271 Sollentuna
E-mail: mail@jillsmat.se    Mobil: 0737-08 37 54