Mina kunder
15592
page-template-default,page,page-id-15592,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26361,elementor-page elementor-page-15592

Mina kunder

Mina kunder kommer inte helt otippat främst ifrån restaurang- eller livsmedelsbranschen. Men jag har även kunder som exempelvis Stockholms Universitet och EnergyTech som är Sveriges största företag inom bergvärme. Men den röda tråden bland mina kunder är att de brinner för att på ett eller annat sätt göra världen till en lite bättre och härligare plats.

Sagt av några av mina kunder
Emelie Orrpars, försäljningschef Torfolk Gård – Det ekologiska originalet:

”Vi är fantastiskt glada över att få jobba tillsammans med Jill och mer än nöjda med vår nya hemsida samt övriga uppdrag hon gjort för oss hittills. Vi kommer definitivt fortsätta att anlita Jill för framtida uppdrag och rekommenderar henne till alla som behöver hjälp i sin marknadsföring! Proffsig, snabb och pricksäker!”

Tobias Nyman, klinikchef AktiveraKliniken:

”Att anlita Jill till att utforma och designa vår nya hemsida var det bästa vi har gjort. Jill har kommit med kreativa och snygga ideér som lyft vårt nya uttryck. Vi har alltid fått snabba korrekta svar och dialogen har varit perfekt, vilket uppskattats mycket av oss på AktiveraKliniken.”

Vida Tenhunen Salehi, chefredaktör iUSBäraren, Juridiska Föreningen Stockholms universitet:

”Jill är snabb, flexibel och pålitlig. Som chefredaktör uppskattar jag hennes arbetssätt och resultat, och rekommenderar henne gärna!”

Martin Pardell, VD Gäsene mejeri:

”Jag är mycket nöjd med vad du presterat. Hög kvalitet snabbt och enkelt!”

Adnan Butt, VD Smakkultur:

”Glömde skriva att det var super-duper-bra jobbat som vanligt och tack för att du kunde lösa allt så snabbt!”