Recept
15555
page-template-default,page,page-id-15555,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26361

Receptmakeri

De flesta recept kokar jag ihop till min egen hemsida jillsmat.se där mina favoriter finns samlade. Annars gör jag främst recept och matkrönikor till olika magasin och kunder inom livsmedelsindustrin.

Eftersom jag är lic. kost- och näringsrådgivare inom lågkolhydratskost och paleo är det den typen av kost som jag är specialiserad på. Men i vissa fall kan det vara så att kunden vill beställa någon annan typ av recept och det går givetvis också bra även om det inte är det som jag gör allra bäst.

Jag förespråkar en glutenfri kost där kolhydraterna främst kommer från grönsaker, nötter, frön och bär. Alla lightprodukter är bannlysta från mitt kök (och mun) utan här är det helfeta mejerier, kokosolja, fet fisk och avokado som gäller för långvarig och behaglig mättnad och smak. Proteinerna jag använder kommer främst ifrån fågel, fisk, skaldjur och ägg. Jag använder i första hand ekologiska och KRAV-märkta råvaror både för kropp, miljö och djurhållningens skull.

Under åren har jag listat ut hur man bakar med så naturliga ingredienser som möjligt utan varken gluten och socker vilket har blivit väldigt uppskattat bland mina följare och köpare av min kokbok.

Vad recepten kostar beror lite på upplägg och hur många recept det gäller, foton mm. Kontakta mig gärna för kostnadsförslag.