Jills mat & design | Om jills mat & design
15432
page-template-default,page,page-id-15432,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Den lilla byrån med den stora kompetensen

Efter många år i reklam- och marknadsföringsbranschen beslutade jag mig år 2013 att starta Jills mat & design. Jag hade då nyss utbildat mig till licensierad kostrådgivare, skrivit på ett kontrakt för en kokbok och börjat arrangera LCHF-events. Så att baka ihop mina kunskaper om formgivning, marknadsföring med kost och hälsa blev helt enkelt det lyckade receptet för min verksamhet som jag driver idag.

Mina kunder har främst varit företag inom restaurang och livsmedelsindustrin men jag har även kunder som är verksamma inom andra branscher. Den röda tråden har ändå varit att de allra flesta arbetar för en bättre miljö och hälsa vilket är något som jag personligen brinner för.

Min främsta styrka är min stora kunskapsbredd inom marknadsföring och design i kombination med mitt stora engagemang, nätverk och kunskap om hälsosam kost.

Obs! På grund av min nuvarande anställning och delägande i Kostdoktorn kan jag av trovärdighetsskäl inte längre samarbeta med företag som producerar eller säljer mat eller läkemedel (inkl. tillskott mm).

 

”Hög kvalitet snabbt och enkelt!/ Martin Pardell, VD Gäsene mejeri”

Eftersom det bara är jag och kunden som är inblandad i projektet från idé till leverans så blir det väldigt tids- och kostnadseffektivt.

Tjänster

  • Grafisk formgivning, illustration
  • Foto, styling och bildretusch
  • Copywriting
  • WordPress-hemsidor, SEO
  • Projekt- och produktionsledning, tryckupphandling
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Framtagning av recept och annat matrelaterat material
  • Föreläsningar och events inom mat och hälsa

Vad kostar det?

Jag arbetar helst med fasta priser både för min egen och kundens skull då båda vet i förväg vad prislappen landar på. Men i vissa fall kan det vara bättre med ett timpris för uppdrag som är svåra att tidsberäkna i förväg. Att vara avtalskund är dock väldigt förmånligt då timpriset minskar beroende på hur många timmar per månad som läggs ner.

Kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar just för ditt företag.