Om jills mat & design
15432
page-template-default,page,page-id-15432,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26361

Den lilla byrån med den stora kompetensen

Efter många år i reklam- och marknadsföringsbranschen beslutade jag mig år 2013 att starta Jills mat & design. Jag hade då nyss utbildat mig till licensierad kostrådgivare, skrivit på ett kontrakt för en kokbok och börjat arrangera LCHF-events. Så att baka ihop mina kunskaper om formgivning, marknadsföring med kost och hälsa blev helt enkelt det lyckade receptet för min verksamhet som jag driver idag.

Mina kunder är främst företag inom restaurang- och livsmedelsindustrin men jag har även kunder som är verksamma inom andra branscher. Den röda tråden har ändå varit att de allra flesta arbetar för en bättre miljö och hälsa vilket är något som jag brinner för personligen.

Min främsta styrka är min bredd inom marknadsföring och design i kombination med mitt stora engagemang, nätverk och kunskap inom hälsosam kost.

”Hög kvalitet snabbt och enkelt!/ Martin Pardell, VD Gäsene mejeri”

Eftersom det bara är jag och kunden som är inblandad i projektet från idé till leverans blir det extremt tids- och kostnadseffektivt.

Tjänster

  • Grafisk formgivning
  • Foto, styling och retusch
  • Videoproduktion
  • Copywriting
  • WordPress-hemsidor, SEO
  • Projekt- och produktionsledning, tryckupphandling
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Framtagning av recept och annat matrelaterat content
  • Föreläsningar och events inom mat och hälsa

Vad kostar det?

Jag arbetar helst med fasta priser både för min egen och kundens skull då båda vet i förväg vad prislappen landar på. Men i vissa fall kan det vara bättre med ett timpris för uppdrag som är svåra att tidsberäkna i förväg. Att vara avtalskund är dock väldigt förmånligt då timpriset minskar beroende på hur många timmar per månad som läggs ner.

Kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar just för ditt företag.