Hemsidor
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26361

Projekt

Jag skapar hemsidor till mina kunder i WordPress vilket är det vanligaste sättet att göra snygga, funktionella och användarvänliga hemsidor idag. Arbetet börjar med att ta fram en grov skiss och struktur tillsammans med kunden. Vi utgår oftast från ett tema som jag rekommenderar för att spara en hel del tid. Temat anpassas sedan efter företagets grafiska profil (som jag oftast tagit fram) och byggs om för att passa innehåll och målgrupp. Givetvis görs hemsidorna responsiva då de flesta idag upplever hemsidor via mobil eller surfplatta.

Länkar till några av hemsidorna som jag gjort (ändringar har gjorts sedan jag skapade dem):
torfolk.se
aktiverakliniken.se (även fotograferat de flesta bilderna)
funkapsykologi.se
sundstrompartners.se (alla fotografier är tagna av mig)

Hemsidor

Vid mer avancerade uppdrag som exempelvis webbshop med betalningsfunktion etc så arbetar jag tillsammans med en extern webbyrå.

Kategori
Copywriting, Foto, Hemsidor